De Flinke Winter Favorieten naar voormalige melkfabriek

HEMELU - M Voor de Flinke Winter Favorieten op 8 & 9 december heeft de organisatie een andere locatie uitgekozen in Hemelum, namelijk zeilschool de Morra aan de Buorren 31 in Hemelum.

Negen jaar lang was een boerderij-erf het toneel voor de winterfavorieten. Maar deze editie wordt er temperatuurtechnisch een upgrade uitgevoerd: van een voormalige boerderij naar een voormalige melkfabriek. Zeilschool de Morra biedt de perfecte mix van zowel binnencomfort als buitengenot. De mogelijkheden zijn enorm en geven het Flinkefarm-team weer verfrissende nieuwe ideeën en inspiratie.

Er is genoeg ruimte voor de vele workshops, die er zowel voor kinderen als volwassenen zijn. Zoals een door Wonen&Co georganiseerde workshop smartphone-fotografie, gegeveven door Martina Ketelaar. Maar bezoekers kunnen ook genieten van de rustgevende klanken van klankschalen en de kids kunnen onder andere slijm maken in het slijmlab. Dames kunnen ook terecht om hun wenkbrauwen te checken en hun nagels te laten lakken. Daarnaast zijn weer de beste deelnemers geselecteerd om een goede start te maken met de kerstinkopen. Bij ruim 60 deelnemers zijn leuke en smakelijke items te koop, kunnen mensen zich laten verwennen, een speciaal-biertjes drinken of om te genieten van muziek vanartiesten die akoestisch spelen. De melkfabriek is sfeervol aangekleed. Overal branden de houtkachels en worden alle paden verlicht.

Entree

De Flinke Winter Favorieten worden dit jaar gehouden op 8 en 9 december. De openingstijden voor beide dagen zijn van 11.00 uur tot 18.00 uur. De entree bedraagt 5,00 euro per volwassene, kinderen tussen 4-12 jaar betalen 2,00 euro en de kleinste bezoekers tot 4 jaar mogen gratis het creatieve evenemententerrein betreden. Parkeren is ook gratis en door een team van parkeerders wordt voor iedereen een goede parkeerplek gezocht. Meer info over De Flinke Favorieten en alle andere activiteiten van de Flinkefarm op: www.itflinkeboskje.nl.