Prins carnaval blijft nog een jaar aan in Bakhuizen

BAKHUIZEN - Prins Carnaval van Bakhuizen blijft nog een jaar aan. Hij werd nog niet goed genoeg bevonden voor de senaat en moet dus nog een jaar de voorzittersrol op zich nemen.

Dit werd bekend op 11 november. Op de 11 van de 11 om 11 minuten over 11 wordt elk jaar de onthulling van de nieuwe Prins of Prinses Carnaval bekend gemaakt. In Bakhuizen deden ze dit afgelopen zaterdag in Café It Syltsje.

Programma

Carnavals Vereniging “De Blauwe Bok” had weer een mooi programma voor die avond gemaakt. De deuren gingen open om 21.00 uur en de eerste gasten werden hartelijk ontvangen door de Raad van 11. Zij hadden zichzelf helemaal in het nieuw gestoken en zagen er met elkaar dan ook keurig om. De goede muziek werd verzorgd door Dennie Kuipers! En de feestelijke sfeer zat er daardoor gelijk goed in.

Rond 22.00 uur openende “Juf Ank” (gespeeld door Etty Visser – de Groot) met het lied “Hallo allemaal!” En ging verder met de presentatie. Vervolgens volgden de 4 Hofdames ( Anna, Astrid, Etty en Trudy) met hun optreden met de ”Sister Act” en de Raad van 11 gaf daarna ook een spetterend optreden weg!

Rond 23.00 uur deed de Senaat (Groepje ex Prinsen en Prinsessen) hun optreden. Zij deden de act van Bonnie St Claire (Etty) en Ron Brandsteder ( Hans) met dokter Bernard. Prins Remconus den Urste werd onderzocht of hij goed genoeg is om in de Senaat te worden opgenomen. Het werd een hilarisch stukje. En plots werd daar ook de nieuwe Prins bekend gemaakt. Prins Remconus den Urste 2.0 ! Hij is nog helemaal niet klaar voor de Senaat en mag daarom nog een jaar de kar trekken van Carnavals Vereniging De Blauwe Bok. En daar was ineens een andere onthulling! 6 Prachtige en charmante meiden gekleed in het zwart liepen naar voren en dansten de Macarena. Het bleken de aanstaande Hofdames te zijn en dit was hun eerste proef. Er volgden nog wat proeven en vragen die natuurlijk gesteld werd en door Juf Ank. Ze brachten het er goed van af. En alle 6 enthousiaste meiden werden opgenomen in de Hofhouding. Prins Remconus den Urste 2.0 gaat samen met de Raad van 11, strak in het pak, de nieuwe Hofdames en de Senaat als back –up een geweldig jaar tegemoet!