Nederlandstalige muziek met Mexicaanse peper

BALK - Zaterdag 24 november organiseert NUT Gaasterlân - Sleat het theater concert van Joris Linssen & Caramba. De avond begint om 20.30 uur in de Treemter te Balk.

Raken en geraakt worden staat centraal in mijn leven en werk”, zegt tv-presentator en zanger Joris Linssen. De titel van zijn nieuwe theaterconcert luidt niet voor niets: “Raak!” Het is de zesde avondvullende theatervoorstelling van zijn Nederlandstalige band met Mexicaanse peper. Of het nu om een televisie-interviews op Schiphol gaat of over de concerten met de band, telkens probeert Joris mensen te raken en op zijn beurt zelf geraakt te worden. Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo's Marcel van der Schot (accordeon en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Ze staan bekend om de meeslepende verhalen van Joris, het virtuoze accordeonspel van Marcel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme.

En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Op Joris Linssen & Caramba is te zien hoe de artiesten optreden.

Kaarten

Toegangskaarten: voor leden en niet leden € 20. =/CJP en tot 16 jaar €15. = zijn verkrijgbaar bij Schildersbedrijf Klijnsma, van Swinderenstraat 44 te Balk en bij aanvang van de voorstelling aan de zaal. Ook zijn de toegangskaarten te bestellen via nutgaasterlan-sleat.nl >vanplan.nl