Stichting Kerstvrouwen is een feit

BALK - Sinds 28 oktober is de Stichting Kerstvrouwen een feit. ‘Binnenkort kunnen we alles regelen en gaan we los,’zegt Miranda Ras daarover.

Bovendien is het weer mogelijk om iemand een lichtje te geven en dit te laten bezorgen door de kerstvrouwen. Opgeven is tot 6 december mogelijk en in week 51 gaan de Kerstvrouwen op pad.

Waarom een lichtje?

‘Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verdriet, ziekte en verlies...in elke vorm die je maar kan bedenken. Wij van de Kerstvrouwen zijn ervan overtuigd dat het daarom extra belangrijk is om deze mensen in de donkere dagen voor Kerst te laten weten dat er mensen zijn die aan ze denken. Dit doen we in de vorm van een kaart, kerstster, houten ster, kadobonnen of een mandje met wat lekkers. Al die zaken noemen wij een ‘lichtje". Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen en zijn wij blij met elke vorm van sponsoring via de bedrijven maar ook via privepersonen. Wat mensen kunnen doen is binnenkort te lezen op onze Facebookpagina.

Iemand opgeven

En wie na dit verhaal wel iemand kent die zo’n lichtje kan gebruiken, moet dat vooral doorgeven. Dat kan via mail: mirandaevents@outlook.com. Geef daar aan om wie het gaat en waar het heen moet en de reden waarom. Die reden is overigens niet verplicht. En de ontvangers horen niet wie heeft aangegeven dat iemand wel een lichtje verdient, tenzij die ontvanger dat zelf aangeeft.’