Avond over Parkinson met Anna Marca van Bruggen

BALK - Op dinsdag 23 oktober is de start van alweer het 3e seizoen Halte 8. Deze keer is het thema ‘Parkinson en wat een Parkinsonfysiotherapeut kan doen’ met als gastspreker Anna Marca van Bruggen.

De avond start om 19.45 uur in Sociaal Cultureel Centrum ’t Haske in Balk en er zijn geen kosten aan verbonden.

Anna Marca van Bruggen is wellicht bekend van haar werk als fysiotherapeut, maar is onder andere neurologisch- en Parkinsonfysiotherapeut. Tijdens deze avond vertelt zij op een interactieve manier over haar werk. Parkinson wordt steeds bekender en meer mensen krijgen deze diagnose, maar dan ….?

De Parkinsonfysiotherapeut is onderdeel van een groter team. Samenwerking met de familie en andere naasten én met andere zorgverleners is van essentieel belang om degene zo lang mogelijk in zijn of haar eigen situatie te laten wonen. Want Parkinson heb je samen.

Halte 8 is voor iedereen; mensen die het thema gewoon interessant vinden, naasten van mensen met Parkinson, of vrijwilligers of professionals, iedereen is welkom. De thema-avonden van Halte 8 worden eens per 2 maanden georganiseerd vanaf oktober t/m mei door AanZet, Buurtzorg, Hof & Hiem, Miks welzijn, Patyna, Stichting Mantelzorg GS, Thuiszorg ZwF en Tinz. Het is een informatief ontmoetingsmoment om op een laagdrempelige manier contact met elkaar te maken en informatie te krijgen.

Vervoer nodig?

Mocht u vervoer nodig hebben, neem dan contact op met de Hulplijn Vervoer. Dit zijn vrijwilligers die u tegen een kleine bijdrage op de plek van bestemming kunnen brengen en weer ophalen. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.30u en 10.00u via 0514- 60 4700.

Als u vervangende mantelzorg nodig heeft, kunt u gebruik maken van Stand-By, bereikbaar via 0513- 414 593.