Schudden aan die boom van Jörgen Raymann

BALK - Vrijdag 19 oktober komt Jörgen Raymann met zijn nieuwe voorstelling“ Schudden aan die boom’ naar De Treemter in Balk.

Een tot slaaf gemaakte Afrikaanse prinses. Een Joodse schrijver en slavenhandelaar. Een Duitse meubelmaker. Een Nederlandse huisvrouw. Een Hindoestaanse arbeidsimmigrant. Een Indiaanse medicijnman. Raymann heeft voorouders uit 4 werelddelen. Hij schudt aan zijn familieboom om te zien of hij voldoet aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht. Zouden zij trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? Zouden ze zijn humor waarderen? Zouden ze elkaars humor begrijpen en accepteren?

Met scherpe en hilarische observaties probeert Raymann de puzzel van zijn verleden te leggen. Is hij een vreemde eend in de bijt of past hij juist perfect in deze moderne maatschappij waar iedereen op Facebook zelfbewust en gelukkig is, maar tegelijkertijd naar zichzelf zoekt bij de psycholoog, de yoga-goeroe of de Tantratherapeut. Misschien kom je er op het eind van de avond achter dat als hij maar hard genoeg schudt, jij ook uit die boom valt.

Toegangskaarten: voor leden € 18.=/niet leden € 20.=/CJP en tot 16 jaar € 15.= zijn verkrijgbaar bij Schildersbedrijf Klijnsma, van Swinderenstraat 44 te Balk en bij aanvang van de voorstelling aan de zaal (mits niet uitverkocht). Tevens zijn de toegangskaarten te bestellen via nutgaasterlan-sleat.nl en vanplan.nl

Aanvang 20.30 uur in Zalencentrum De Treemter te Balk.