Twee keer 1e prijs voor HSV-er Yvonne vd Wal

HARICH - Zondag 14 oktober heeft Yvonne vd Wal met haar 7- jarige ruin Giovani mee gedaan aan het indoor springconcours in Koudum. Dit was haar eerste wedstrijd weer na maanden. Beide BB parcoursen zette ze op haar naam. Met hoge stijlscore van 75 punten en dat was meer dan 7 punten verschil op de nummer 2.

Zaterdag kwam Aytra de Boer aan start met haar pony Oak Forest Felice in de klasse B mee. In het eerste parcours bleven de foutloos en kregen ze 75 punten voor de stijl. Hiermee wonnen ze een 1e prijs. Ook Thura de Boer reed met haar pony Eikenhorst’s Carlo in de klasse B, cat D/E. In het eerste parcours was foutloos en ze kregen 72 punten voor de stijl en dit was goed voor een tweede prijs. Ook het tweede parcours was foutloos, hier kregen ze 70 punten voor de stijl, ook dit was goed voor een tweede prijs.

Amarins Veenstra met Gino startte Gino in de M1 dressuur tijdens indoor Franeker. Met deze tempraturen was had het nog een outdoor wedstrijd kunnen zijn. Met 23 graden was het een warm klusje, maar dat weerhoud ze niet om een 2e prijs met 188 punten te behalen. Ook Agnietha van Rijs en haar Handsome kwam aan start in Indoor Franeker, In de klasse M2 behaalde ze in de een 3e prijs met 185.5.