Kabroemmm doneert € 1600,= aan Het Vergeten Kind

HEMELUM Oldtimerfestival Kabroemmm heeft de opbrengst van haar goed gevulde feestweekend van 30 juni en 1 juli in Hemelum weer gedoneerd aan een goed doel, dit jaar Het Vergeten Kind. Die kon rekenen op een cheque van 16oo euro.

Stichting Kabroemmm verwelkomde dat feestweekend vele bezoekers op het festivalterrein, dat ook dit jaar weer geheel in het teken stond van oldtimers.

Om het jaar kiest de organisatie een goed doel voor kinderen in Nederland waaraan zij een geldbedrag doneren. De combinatie van activiteiten met oldtimers en het goede doel blijkt een succesformule: bij alle voorgaande edities haalde de stichting al mooie geldbedragen op voor het goede doel. Nieuw dit jaar was de muziekavond voorafgaand aan het festival. Op deze eerste editie van Kabroemmm Live kijkt de organisatie met een goed gevoel terug. “We organiseerden deze avond voor de eerste keer en dan is het altijd afwachten of iets aanslaat,” vertelt Wijbrand-Jan Attema, één van de organisatoren van het festival. “Zeker gezien de concurrentie van de andere evenementen in de omgeving mogen we niet klagen. DJ Michel Ark en de Top100 coverband Virus maakten er een gezellig avond van, waarbij de bezoekers tot in de late uurtjes op de dansvloer stonden.”

Compleet met een toertocht, unieke oldtimers en demoraces op het circuit was er de volgende dag voor iedere bezoeker wat wils bij het oldtimerfestival in Hemelum. Attema: “Een dag die mogelijk is gemaakt door onze sponsoren, vrijwilligers en deelnemers. Samen met onze bezoekers maken zij er een groot succes van.” En het goede doel voor volgend jaar? “Dat houden we nog even geheim, maar dat we hier weer een mooi doel aan gaan koppelen is een ding dat zeker is. We hopen iedereen volgend jaar opnieuw te verwelkomen in Hemelum en er weer een gezellig weekend van te maken,” aldus Attema.