Bazaar PKN gemeenten met veel prijzen

OUDEMIRDUM - De bazaarcommissie van de PKN gemeente Oudemirdum, Nijemirdum en Sondel houdt haar jaarlijkse bazaar op zaterdag 13 oktober 2018 vanaf 9.30 uur in dorpshuis 't Klif te Oudemirdum, tot 15.00 uur. Daarna volgen alle trekkingen en worden alle prijzen uitgereikt.

Er is veel werk verzet door alle vrijwilligers. Het resultaat mag er zijn. Veel nieuwe dingen. U vindt houten voorwerpen, met de hand gemaakt. Ook voor de vogels en insectenhotels. In de groenhoek kransen, veel florale bloemstukken en creaties. Handbeschilderde kabouters, eigen gebreide sokken, mooie gehaakte kerstklokjes, zelfgemaakte yoghurt van de Betonpleats. Honing en jams. Eigengebakken koek en cakes.

Verder zijn er zelfbedachte raad- en doe spelletjes, met heel veel prijzen. Het draaiend rad zorgt voor heel veel extra prijzen. Iedereen die binnenkomt krijgt een lot en hiermee dingt u mee naar 2 mooie prijzen. Ook kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, met iets lekkers erbij. Akse 's catering steunde ook dit jaar de loten actie en bij inlevering van een lot, krijgt u het 2de kopje koffie gratis.