Oktoberfest in Balk

BALK - Zaterdag 13 oktober komt het Oktoberfest voor de 5e maal naar Balk. Het Tiroler feest wordt deze jubileum editie georganiseerd in Sporthal de Trime te Balk. Toen een groep vrienden uit Harich in 2013 bedacht een feest te organiseren in de buurt, had geen van allen gedacht dat dit zo’n groot succes zou worden.

Tijdens de eerste vier edities van het Oktoberfest in Balk werd er gefeest in zalencentrum de Treemter. Dit jaar wilde de organisatie echter groots uitpakken. Dus nog meer Dirndls en Lederhösen. De jubileum editie moest nog grootser gevierd worden dan de jaren daarvoor. Dit jaar is er plaats voor 75 tafels, dat zijn er 45 meer dan vorige edities en deze zijn allemaal al uitverkocht. De losse kaarten of “Einzeltickets” zijn nog steeds te verkrijgen.

De organisatie van het evenement bestaat uit leden van de vriendengroep de H.R.B.. Wilt u weten waar deze afkorting voor staat? Dan zult u een van de jongens even aan z’n bretel moeten trekken op zaterdag 13 oktober. Ook mascotte en opperhoofd Yke Strudel is wederom van de partij. Misschien heeft u zijn favoriete uitspraken wel langs de weg zien staan? Bijvoorbeeld; Mein Figur, Ein wunder der Natur. U herkent hem aan zijn blauw wit geblokte maatpak.

Er wordt al druk gewerkt voorafgaand aan het evenement. De sporthal zal een ware metamorfose krijgen en u zult geloven dat u in München bent, maar dan aan de Luts. Het belooft weer een geweldige avond te worden!

Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.oktoberfestbalk.nl