KV DTG verliest van Hellas ‘63

Wijckel - Na een prima start met twee overwinningen en één verloren wedstrijd was het voor de korfballers van DTG zaterdag zaak om te winnen wilde de ploeg bovenin mee blijven doen.

Door een rommelige start waar er geen goede keuzes werden gemaakt keek DTG binnen aanzienbare tijd tegen een 4-10 achterstaand aan. De bezoekers uit Nunspeet gingen er met de winst vandoor. 21-28.

Het was een wedstrijd waarin DTG het zichzelf vooral in de eerste helft moeilijk maakte en niet kon aansluiten bij het doeltreffende Hellas ’63. Nadat DTG gelijk in de eerste aanval wist te scoren was het Hellas ’63 die de dans leidde en een gat sloeg van 5-13. Door 2 wissels aan de kant van DTG werd er geprobeerd de vooral scorende heren van Hellas ’63 te ontregelen. Door nog en aantal fraaie doelpunten te scoren werd er gerust. 9-17.

De doelpunten vielen in de tweede helft wel voor DTG. Dat vertaalde zich in een minimaal verschil, 13-18. Helaas was deze aansluiting niet voldoende en wist Hellas’63 de wedstrijd ook de tweede helft te domineren.

Aankomende zaterdag 06 oktober speelt DTG uit om 15:30 tegen Oranje zwart.