NUT Workum opent nieuw theaterseizoen met Martijn Koning

WORKUM - Zaterdag 6 oktober a.s. opent NUT het nieuwe theaterseizoen met niemand minder dan Martijn Koning. Deze cabaretier maakt al meer dan tien jaar de Nederlandse comedy podia onveilig en is regelmatig op tv te zien bij de verschillende talkshows zoals Pauw en DWDD.

In zijn nieuwste is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren.

“We zijn erg blij om het theaterseizoen te openen met zo’n grote naam”, aldus Sjaak Galema, voorzitter van NUT Workum. “Natuurlijk willen wij ook wel de hele grote artiesten naar Workum halen, echter onze zaalcapaciteit is daarvoor niet toereikend. Grote artiesten treden eigenlijk alleen op in grote zalen vanaf 600 stoelen, terwijl wij maximaal 200 stoelen hebben. Vandaar dat we erg trots zijn dat Martijn Koning naar Workum komt.”

De voorstelling is te zien op zaterdag 6 oktober om 20.15 uur, Kultuerhús Klameare, Merk 1 in Workum. Kaarten zijn inclusief een consumptie. Donateurs: € 15,00, Niet-donateurs: € 17,50, Tot 18 jaar: € 10,00. Kaarten zijn te verkrijgen via www.nutworkum.nl of bij Het Boekhuis te Workum