Festival Jazzy Koudum

KOUDUM - In het kader van Leeuwarden Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa zal op zaterdag 29 september het Festival Jazzy Koudum worden gehouden.

Gestart wordt met de Dixieland Crackerjacks. Zij treden eerst op bij verzorgingshuis Finke en lopen daarna naar muziekpodium Centrium. Daarna volgt de Bogerman Big Band, met jongelui van het Bogerman College. Vervolgens Leoville Jazzorkest met swing-/jazz-standards, ballads en bossa's. Aan het einde van de middag lekker loungen bij Jannie Brandsma Combo. En 's avonds treedt Big Band Cue op.

Het festival zal grotendeels plaats vinden op muziekpodium Centrium op het ‘Frieslandplein’ in Koudum. Hoek Hoofdstraat / Hoogstraat. Ook zal de inwendige mens goed verzorgd worden. En op het plein zullen in wat kraampjes leuke spullen te koop zijn.

In het Lunch Atelier is om 15.00 uur een optreden van Lisette Autumn met ‘Lisette Autumn zingt Jazz’ en Wim Zorn met ‘Zorn zingt Sinatra’. Toegang gratis.

Op de Facebook-pagina van Jazzy Koudum is meer informatie te vinden over het jazz festival, onder meer over de exacte tijden. Toegang is vrij.