Steven Brunswijk opent seizoen NUT

BALK - De opening van het nieuwe seizoen van het NUT Gaasterlân Sleat wordt gedaan door Steven Brunswijk, bekend van de braboneger Verkaast. Hij treedt op donderdag 4 oktober op met het programma Van Slaaf tot Meester.

Zijn optreden is een try-out en is in samenwerking met de CSG Bogerman Balk.

Deze nieuwe voorstelling gaat over de slavernij, iets wat deel uitmaakt van de Nederlandse geschiedenis en vandaag de dag helaas nog steeds aanwezig in sommige delen van de wereld. Als je het in Nederland over de slavernij hebt ontstaat er altijd een krampachtige en serieuze sfeer. Terwijl het ondertussen 155 jaar geleden is! Maakt dat het minder erg? Nee absoluut niet! Kun je er dan wel grappen over maken? Het zal eens tijd worden! Maar kan het ook? En dat is dus ook exact waar Steven tijdens zijn voorstelling Van Slaaf tot Meester samen met het publiek achter gaat komen.

Humor is voor Steven de beste manier om de slavernij bespreekbaar te maken. Het wordt tijd volgens hem dat ook dit onderwerp bespreekbaar wordt gemaakt in het theater.

Toegangskaarten: voor leden € 15 .=/niet leden € 17.=/CJP en tot 16 jaar € 10.= zijn verkrijgbaar bij Schildersbedrijf Klijnsma, van Swinderenstraat 44 te Balk en bij aanvang van de voorstelling aan de zaal. Ook zijn de toegangskaarten te bestellen via nutgaasterlan-sleat.nl en vanplan.nl

Let op: deze voorstelling begint om 19.30 uur in Zalencentrum De Treemter te Balk.