Ontdek wie uw voorouders zijn in de Bibliotheek van Balk

BALK - Bent u nieuwsgierig naar wie en wat uw voorouders waren, maar weet niet hoe u dat aan moet pakken? Dan is de workshop Genealogie in de bibliotheek Balk iets voor u.

De workshop is verdeeld over twee weken, zodat u tijd genoeg heeft om te oefenen. De eerste workshop is op vrijdag 5 oktober van 10.00 - 12.00 uur. Een week later, vrijdag 12 oktober, is het vervolg, ook weer om 10.00 uur.

U krijgt onder andere uitleg over de verschillende vormen van een stamboom en u maakt kennis met de belangrijkste bronnen die nodig zijn voor dat onderzoek. Tijdens deze workshop wordt er geoefend hoe u moet zoeken in deze bronnen. Daar naast krijgt u tips om het zoeken eenvoudiger te maken.

De kosten voor deze workshop zijn € 7,50 voor leden van de bibliotheek, niet-leden betalen € 10,- Enige kennis van werken met de computer is wenselijk. Er is plaats voor maximaal 8 personen. Aanmelden vóór 26 september in de bibliotheek, telefonisch via 0514-602355 of via www.bibliothekenmarenfean.nl/genealogie-balk.

Stockfoto Pixabay