Er moeten nog veel meer mensen naar de reunie van De Bolster

BALK - Op zaterdag 29 september aanstaande viert christelijke basisschool De Bolster (voorheen School met de Bijbel) in Balk haar 150e verjaardag met een grote reünie. Iedereen die ooit op de school gezeten of gewerkt heeft, is van harte uitgenodigd voor deze reünie. Inmiddels zijn er 150 aanmeldingen, maar dat mogen er nog veel meer worden. De jubileumcommissie roept daarom iedereen op zich aan te melden en dit bericht zoveel mogelijk te delen.

De reünie is op zaterdag 29 september 2018 van 10.00 uur – 17.00 uur in de sporthal te Balk. Aanmelden kan tot en met zaterdag 22 september aanstaande via de website www.bolster150.nl. Voor iedereen die niet via de website kan aanmelden: U kunt zich aanmelden in de winkel van Schildersbedrijf Klijnsma Voor Verf, Van Swinderenstraat 44, 8561 AR Balk. Bij opgave contant en graag gepast betalen!

Deelname kost € 25,00 euro. Daarbij zijn lunch, 2 consumpties, toegang tot de expositie 150 jaar christelijk onderwijs in Balk en de mogelijkheid om in een historische schoolbus een rondje door Balk te rijden inbegrepen.

Voor de reünie is ook een Facebookpagina opgericht: www.facebook.com/bolster150. Daarop worden met grote regelmaat foto’s geplaatst en kunnen mensen reageren. Voor vragen: reunie.debolster@nijegaast.nl.