Vrijwilligers helpen weer met computer en tablet

BALK - Bibliotheek Balk en SeniorWeb Balk helpen vanaf vrijdag 7 september weer bij vragen over tablets/smartphones, computers en internet tijdens het gratis Computerspreekuur in de bibliotheek in Balk.

Op dit inloopspreekuur kunnen inhoudelijke vragen gesteld worden over het gebruik van computers, internet, e-mail en over smartphone of tablet. Ook wordt informatie gegeven over computer- of tabletles aan huis, workshops en cursussen. De vrijwilligers zijn er vanaf half 3. De beschikbare tijd is afhankelijk van het aantal belangstellenden. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor technische hard- en softwareproblemen. Daarvoor kan men terecht op www.seniorweb.nl (hulp aan huis) of bij de leverancier. Voor meer info: www.seniorwebzwf.nl.

Tablet en smartphone café

Daarnaast starten Bibliotheek Balk en SeniorWeb Balk samen op donderdag 20 september weer met een Tabletcafé/Smartphone-Café in de bibliotheek. Daar brengen bezitters/gebruikers van een tablet of smartphone (Apple of Android) elkaar tussen 14.30 en 16.00 uur op de hoogte van handige weetjes, tips en trucs. Toegang is gratis. Wel een eigen tablet of smartphone meenemen.

Informatie: www.bibliothekenmarenfean.nl