Kensington zorgt voor druk bezochte tweede Glemmer Beach avond

Lemmer - De tweede dag van het driedaagse strandfestival Glemmer Beach is druk bezocht. Met ruim 7000 bezoekers was de avond bijna uitverkocht. Bezoekers genoten van het daverende optreden van onder andere Kensington, Josylvio en Michelle David & The Gospel Sessions. De avond werd afgesloten door niemand minder dan DJ Stef.

Naast de optredens konden bezoekers genieten van divers entertainment, waaronder illusionist Niels Harder, het DeeDee Dollhouse en de populaire silent disco. Het festivalterrein is dit jaar aangekleed met een vuurtoren die een prachtig uitzicht biedt over het terrein en het IJsselmeer.

André Hazes, Waylon en The Dirty Daddies

Zaterdagavond, tevens de laatste avond van het festival, staan er diverse toonaangevende artiesten op het podium. De avond wordt om 19:00 uur geopend met een optreden van de bekende volkszanger André Hazes. Waylon, Ronnie Flex & Deuxperience en The Dirty Daddies zorgen daarnaast voor een spetterende show op het hoofdpodium. Zaterdag is het festivalterrein om 17:00 uur geopend. Kids Glemmer, het programma voor jong en oud, vindt plaats op zondagmiddag van 11:00 tot 18:00 uur.

Kijk voor tickets en meer informatie op glemmer.nl.