Het Eet+Beweeg programma van Sportschool Universal Gym

BALK - Hoe kan ik op een verantwoorde manier afvallen? Is sporten in de sportschool wel iets voor mij? Sportschool Universal Gym wil – bij voldoende animo - weer starten met het Eet+Beweeg programma.

Het programma is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde en gezonde manier een aantal kilo’s wil afvallen en daarbij zijn of haar leefstijl voorgoed wil veranderen. Geen pillen, geen poeders maar gewoon keihard trainen en gezond en lekker eten. Als na de intake blijkt dat alles goed is mag je met het programma starten. Tijdens het 12 weken programma train je verplicht 2x per week in groepsverband in de sportschool, waarbij je kracht, conditie en spieruithoudingsvermogen traint.

Daarbij krijg je voedingsadvies (met veel lekkere en gezonde recepten), elke 2 weken een informatie bijeenkomst met verschillende voedings- en/of Lifestyle professionals, en wordt elke week je gewicht, vetpercentage, spiermassa en BMI gemeten. Omdat je in groepsverband traint blijf je heel gemotiveerd en is het ook nog leuk en gezellig om te doen. Doordat je tijdens het Eet+Beweeg programma werkt aan een nieuwe en gezonde(re) leefstijl zul je jezelf veel fitter gaan voelen en gewicht verliezen.

Eet+Beweeg start in september. Voor meer informatie over dit programma: Universal Gym, Tjalke de Boerstraat 4 in Balk, 0514-604149 of info@universalgym.nl – www.universalgym.nl.