Introductiecursus Tai Chi in Balk

BALK - Vanaf 20 september 2018 start Sportclub F en F The Inner Way voor iedereen die meer behoefte heeft aan ontspanning, maar toch wil bewegen met een nieuwe tienweekse introductiecursus T'ai Chi in het speellokaal van de Sint Ludgerusschool in Balk.

T’ai Chi is een Chinese bewegingskunst die heilzaam is voor lichaam en geest. Het heeft mede tot doel het versterken en soepel maken van het lichaam aan de hand van rustige, vloeiende bewegingen. Deelnemers aan de introductiecursus T’ai Chi ervaren een steeds ruimer inzicht hoe je zelf een positieve prikkel kunt geven aan je lichamelijke en geestelijke welbevinden. Het geheel zal dus uw geest ontspannen en sterken, de concentratie vergroten en positieve effecten op uw gezondheid hebben.

Wat kunt u verwachten van de introductiecursus?

In de periode van 10 weken laten wij u kennismaken met T'ai Chi Quan (de T'ai Chi vorm). Het betreft een introductie met de Chinese bewegingskunst T'ai Chi en meer specifiek met de Yangshi 43 T'ai Chi vorm waarbij we opzoek gaan naar een juiste lichaamshouding, het vinden van een alerte ontspanning en oefenen samen op melodieuze ontspanningsmuziek.

Voor wie is de introductiecursus T'ai Chi?

De introductiecursus is prima geschikt voor iedereen die een keertje wil onderzoeken of T'ai Chi een bewegingsactiviteit is die bij hem/haar past. Leeftijd hoeft geen belemmering te zijn.

De tien lessen worden op donderdagavond 20 en 27 september, 4, 11 en 18 oktober en 1, 8, 15, 22 en 29 november 2018 gegeven van 19.30-20.30 uur in het speellokaal van de Sint Ludgerusschool in Balk.

Meedoen?

Voorafgaand aanmelden voor de introductiecursus T'ai Chi is noodzakelijk en kan via info@sportclubfenf.nl, via 0515-432030 of via www.sportclubfenf.nl (u kunt het inschrijfformulier downloaden).