Durf jij het aan? Van het platteland naar de stad?

BALK - Voor een nieuw tv-programma voor NPO1 wordt gezocht naar koppels gezinnen die met veel plezier in een klein dorpsgemeenschap wonen, maar ook weleens het leven in de grote drukke stad willen ervaren.

In het nieuwe tv-programma ruilen stedelingen en dorpsbewoners voor een korte periode van huis en haard om erachter te komen of mensen gelukkiger worden van het leven tussen beton of van het beloofde platteland. Een nieuw sociaal experiment. Er wordt immers beweerd dat plattelandsbewoners gelukkiger zijn dan mensen uit de stad. Maar is dat ook zo?

Waar? Dat is een verrassing

Waar je precies terecht gaat komen is een verrassing, maar dat het anders zal zijn dan de vertrouwde thuisomgeving staat vast. Je ondervindt aan den lijve wat het betekent om op een totaal andere plek van Nederland een ander leven te leiden.

Dorpelingen die het aandurven om het leven in een stad eens uit te testen kunnen zich opgeven via 06-82249126 of via deelnemen@tuvalu.nl, met een foto en een korte beschrijving waarom het hun leuk lijkt mee te doen aan het experiment. De opnames vinden plaats in september, oktober en november.