Korfbalclub Harich heropent vernieuwde kleedaccommodatie

Harich - Na een lange periode, van bijna een jaar verbouwen, vindt de officiële opening van de vernieuwde kleedaccommodatie van korfbalclub Harich plaats op zaterdag 8 september om 17:30 uur.

Na een periode van 30 jaar was de huidige kleedaccommodatie aan verbouwing toe. Een grootse renovatie heeft ervoor gezorgd dat de leden een onderkomen hebben die van deze tijd en toekomstbestendig is.

Vrijwilligers

Voor de verbouwing is enorm veel geld nodig. Via fondsen, donateurs, sponsoren, maar met name door de inzet van vrijwilligers, is dit enorme geldbedrag gerealiseerd. Veel vrijwilligers zijn in de voorbereiding naar en tijdens de verbouwing enorm druk geweest met allen hetzelfde doel. ‘Woorden schieten hiervoor te kort maar onze dank gaat uit naar iedereen die hierin een rol van betekenis heeft gespeeld. Mede door vrijwillige diensten en arbeid is het korfbalclub Harich gelukt een vernieuwde, toekomstbestendige kleedaccommodatie op te leveren,’aldus de organisatie.

Opening

Oud lid van K.C. Harich Johannes Kramer, tevens gedeputeerde, zal als gastspreker zijn bij de opening aanwezig. Aansluitend wordt de plaquette van de eerste steen onthuld en zal de kleedaccommodatie door ere- en jeugdleden van de korfbalclub officieel worden geopend. Voorafgaand aan de officiële opening speelt de selectie haar eerste thuiswedstrijd t.w. Harich 1, Harich 2, Harich 3 en Junioren A1.