Yoga bij de Hege Gerzen

OUDEMIRDUM - Je voeten in het zand, het geluid van ruisende golven in je oren, frisse lucht in je neus en de zon op je huid. Nergens ben je meer verbonden met de elementen dan op het strand, de ideale omgeving voor yoga, aldus Yoga-docentes Alie Schaap en Anneke de Vreeze van zorg en leerbedrijf EspecialCare uit Sneek.

EspecialCare biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Een van de speerpunten van EspecialCare is verbinding te maken met de maatschappij en het bevorderen van zelfstandigheid en een gezonde leefstijl. Daarnaast zijn er vanuit EspecialCare ook verschillende sportieve workshops te boeken op het gebied van dans, zumba, Pound (een nieuwe workout met drumsticks), Yoga. Maar ook animatie voor kinderen.

Deelnemen aan de Yogalessen is voor iedereen vanaf 12 jaar. De lessen worden gegeven op vrijdagochtend : 3,10 en 17 augustus van 09.45-10.30 uur . Wel zelf een matje en of handdoek meenemen. Locatie: strandpaviljoen de Hege gerzen in Oudemirdum. Deelname aan beide activiteiten is gratis.