Grootste service-order in de historie van Mous Pompsupport van 1.65 miljoen

BALK - Onlangs heeft Mous Pompsupport uit Balk de grootste order in haar historie binnengehaald. Het gaat om een order met een ordergrootte van minimaal € 1.650.000,- voor gemeente Almere.

Voor de duur van minimaal 3-5 jaar zal Mous Pompsupport binnen het prestatiecontract verantwoordelijk zijn voor het beheer, service, onderhoud en omgevingsmanagement van 292 stadsgemalen, 4 sluizen, 2 bruggen en aanverwante installaties in de gemeente Almere.

“Deze service-order is heel belangrijk voor ons bedrijf”, geeft directeur Hidde Kriele aan. “Het betekent dat Mous Pompsupport eerst verantwoordelijk wordt voor het oplossen van storingen, uitvoeren van onderhoud en het omgevingsmanagement voor al deze objecten.” De order omvat echter meer. Mous Pompsupport zal tevens samen met de gemeente Almere de komende jaren invulling geven aan het optimaliseren van de technische staat van de objecten. Op deze wijze wordt gestreefd naar een verbeterd integraal onderhoudsmanagement voor de langere termijn.

Behouden kapitaal gemeente

Mous Pompsupport schreef voor gemeente Almere een plan van aanpak dat zich richt op het behouden van het kapitaal van de gemeente voor de langere termijn. Concreet: er voor zorgen dat de technische staat waarin de objecten zich bevinden wordt verbeterd en het waarborgen van de kwaliteit van de objecten voor de langere termijn. “Mous Pompsupport onderscheidt zich duidelijk van haar concurrenten op kennis, kwaliteit en vakmanschap. Dat hebben we in ons plan van aanpak benadrukt,” aldus Hidde Kriele. “En dit is door gemeente Almere opgemerkt. Mous Pompsupport is er in geslaagd de opdrachtgever te overtuigen van de meerwaarde van het plan van aanpak.”

Over Mous Pompsupport

Mous Pompsupport biedt doordachte onderhoudsdiensten, variërend van een 24-uurs storingsdienst, revisie, reparatie tot maatwerk in serviceabonnementen. Het Friese bedrijf verzorgt voor klanten het onderhoud en beheer van ruim 25.000 (pomp)installaties in geheel Nederland. Meer informatie op www.mouspompsupport.nl