Glemmer Beach vult line-up aan met nieuwe namen

LEMMER - Glemmer Beach biedt ook dit jaar weer een line-up met een grote variatie aan artiesten. De line-up voor donderdag 30 augustus wordt aangevuld met Danny Vera, Alice Springs en de DJ’s van de Superclassics. De headliners van het festival waren al bekend, waaronder Kensington, BLØF, Racoon, André Hazes, Waylon en Ronnie Flex met Deuxperience.

Op donderdag 30 augustus betreedt Danny Vera het Glemmer Beach podium. De zanger scoorde landelijke bekendheid als huisband van Voetbal International. De Zeeuwse zanger en songwriter brengt sinds 1995 Americana in de stijl van de meesters als Johnny Cash en Elvis Presley.

Alice Springs

Alice Springs staat voor de tweede keer op het podium van Glemmer Beach. Vorig jaar trad de feestband voor het eerst op in Lemmer en met groot succes. De band werd omarmd door vele bezoekers van het Glemmer Beach festival. De feestact brengt de Ierse pure sound terug op de festivals met als doel iedereen uit z’n dak te laten gaan.

Superclassics

De DJ’s van de superclassics zorgen op donderdag 30 augustus voor een classicfeest met de grootste hits – en guilty pleasures. De mannen draaien diverse grote hits uit de 80’s, 90’s en 00’s, waaronder 2Unlimited, Paul Elstak en Whitney Houston.

Het driedaagse strandfestival vindt plaats op het strand van Lemmer van 30 augustus t/m 1 september, waar bezoekers op hun blote voeten kunnen genieten van een fantastische sfeer en grote muzikaliteit. Een festival boordevol entertainment, beleving, diverse podia, foodtrucks en nog veel meer. Tickets zijn te koop op www.glemmerbeach.nl of bij de Jumbo supermarkt in Lemmer.