Jazzy Koudum zoekt nog sponsors en start crowdfunding

KOUDUM - Op 29 september is er in Koudum een kleinschalig openlucht jazzfestival op muziekpodium Centrium. Met optredens van de jonge mensen van de Bogerman Bigband, bossa’s, ballads en traditionals van Leoville Jazzorkest, loungen bij het Jannie Brandsma Combo en ’s avonds een spetterende Bigband Cue. Tussendoor spelen de Dixieland Crackerjacks hun feestelijke muziek op diverse plaatsen in het dorp.

Sponsors, met als hoofdsponsor Ondernemersfonds Koudum, hebben al drie-kwart van de € 4.500 begroting toegezegd. De organisatie is nog op zoek naar zo’n € 1.250.

Wie de jazzmuziek of het Zuidwesten van Friesland (of beiden) een warm hart toedraagt en bij wil dragen kan dat doen in de klassen brons (sponsorbedrag tot € 75) zilver (€ 75 tot € 150), goud (€ 150 - € 250) en platina (meer dan € 250). Bel met initiatiefnemer Rob Goedhart 06 - 234 224 35 of mail naar jazzykoudum@gmail.com. Alle beetjes helpen.

Crowdfunding

Particulieren die bij willen dragen kunnen dat doen door een bedrag over te maken op NL 38 RABO 0333 5046 74 t.n.v. Vereniging Dorpsbelangen Koudum onder vermelding van ‘Jazzy Koudum’. Ook hier geldt: alle beetjes helpen en worden zeer gewaardeerd.