Koudum heeft weer eigen VVV informatiepunt

KOUDUM - Vanaf juni heeft Koudum weer een eigen VVV informatiepunt voor de regio. Voor alle toeristische vragen over Koudum en omgeving kun je terecht bij Boekhandel Muizelaar, Hoofdstraat 10, 8723 BH Koudum, tel. 0514 521 294.

Eigenaar Jantje Muizelaar en Sietie Hoekstra van VVV Waterland van Friesland zijn trots op deze samenwerking. Naast de nieuwe Waterland van Friesland vlag, wappert de VVV vlag aan de gevel met het bekende blauwe VVV logo. Sierd de Boer, voorzitter van de Ondernemers Vereniging Koudum, is blij met deze samenwerking en de ondersteuning van de ondernemers. De naamsbekendheid van de VVV is groot en we merken nog altijd dat de service die de VVV biedt in een grote behoefte voorziet. Het VVV informatiepunt in Koudum maakt gebruik van de VVV licentie van VVV Waterland van Friesland.

Bij het agentschap kunnen toeristen, (dag)recreanten maar ook inwoners van Koudum terecht voor informatie over onder andere wandelen, fietsen, varen en evenementen in deze regio. Ook is er divers foldermateriaal beschikbaar zoals het toeristische magazine 2018, boordevol inspiratie en tips. Het VVV assortiment bestaat verder uit o.a. VVV Cadeaubonnen, VVV Dinercheques, bioscoopbonnen, wandel-, fiets en waterkaarten en diverse routes.