Regioselectie Súdwest oefent tegen SC Heerenveen

BALK - Evenals de voorgaande jaren zal SC Heerenveen in hun oefencampagne ook dit seizoen een wedstrijd spelen tegen de Regioselectie Súdwest. Woensdag 27 juni wordt op sportpark De Wilgen in Balk het duel om 19.00 uur gespeeld.

De Regioselectie Súdwest bestaat uit spelers van de voetbalclubs Bakhuizen, Balk, De Wâlde, NOK en Oeverzwaluwen. Voor de wedstrijd van aanstaande woensdag traint de selectie nog twee keer. Deze trainingen zijn op 21 en 25 juni en vinden plaats om 19.30 uur op de velden van Balk. De volgende spelers zijn geselecteerd voor de wedstrijd tegen SC Heerenveen: Kirk Landolf, Hans Postma en Jeroen Witteveen (Bakhuizen), Hessel Altenburg, Wybren Altenburg, Johan Geertsma, Ivar Klijnsma, Schelte Reitsma, Pistis Nzoko en Pieter Wijnja (Balk), Herre Kuiper, Erwin Lootsma, Tiemen Landman en Jouke Jan de Vries (De Wâlde), Remco Andela, Rutger Ferdinands, Sven Schram en Simon Smink (NOK), Rutger Kramer, Sjors Melchers, Steven van der Pal en Durk van Tuinen (Oeverzwaluwen).

Om er een speciale dag van te maken zal er, voorafgaand aan de wedstrijd tussen de Regioselectie Súdwest en SC Heerenveen, een voorwedstrijd zijn tussen het G-team van Balk en het G-team van Blauw Wit’34. Deze wedstrijd begint om 17.45 uur, waarbij Foppe de Haan de rol van coach op zich neemt. Het is dus aan te raden om op tijd naar het sportpark van Balk af te reizen zodat iedereen ook van deze wedstrijd niets hoeft te missen.