Leden HSV presteren in allerlei disciplines

HARIC - H Op het terrein van T&H Stables in Tjalhuizum was deze week het concours Hippique van Sneek. 10 juni kwamen Janny schotanus en Agnietha van Rijs van HSV uit in de klasse M1 Janny behaalde met Izzy in de eerste proef een 1e prijs met 205,5 punten. Tevens behaalden zij de extra prijs voor de beste combinatie in de M dressuur. Agnietha en Handsome nam in de 1e proef een 4e prijs met 188 punten.

Eline Dijkstra kwam zaterdag met haar pony cuppers Sarah in het bb cat b springen uit. Ze behaalden een 1e prijs met een foutloos parcours met een stijl van 75.5. Tineke Werkman reisde af naar Emmeloord en startte daar in de M2, deze proef ging erg goed, aldus Tineke en werd beloond met een 2e prijs met 192 p

Simone te Selle was te vinden in Lunteren, Met Silke fan ‘Boksicht’ reed ze haar debuut in de L2. In de eerst proef behaalden ze 192,5 p en een 3e prijs. Deze wedstrijd was een selectie wedstrijd voor de KFPS Alrako dressuurcompetitie.

Amber van Gosliga en Haar pony hadden haar 2e Samengestelde wedstrijd te Vinkega. Zowel en B parcours en de Cross werden zonder fouten gesprongen. Ze behaalden hiermee een 4e prijs.

Foto 1 Amber en Amigo uit de waterbak SGW

Foto 2 Eline en Sarah (foto van Arjen Schilperoord)