Reünie De Bolster

BALK - Balk heeft dit jaar precies 150 jaar een christelijk school in het dorp.

In 1868 werd de School met de Bijbel te Balk opgericht. Sinds 1991 heet de school c.b.s. De Bolster.

De school heeft een rijke geschiedenis en heel veel Balksters hebben er onderwijs gehad. C.b.s. De Bolster wil dit jubileum vieren en iedereen die ooit op de School met de Bijbel te Balk of c.b.s. De Bolster heeft gezeten van harte uitnodigen voor een grote reünie op zaterdag 29 september 2018 van 10.00 uur – 17.00 uur in de sporthal te Balk.

De jubileumcommissie is druk doende met de voorbereidingen om er een onvergetelijk feest van te maken, waarbij elkaar weerzien centraal staat. Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden voor de reünie via de website www.bolster150.nl. Deelname is inclusief lunch, twee consumpties, toegang tot de expositie 150 jaar christelijk onderwijs in Balk en de mogelijkheid om in een historische schoolbus een rondje door Balk te rijden.

Facebookpagina

Voor de reünie is ook een Facebookpagina opgericht: www.facebook.com/bolster150.

Daarop worden met grote regelmaat foto’s geplaatst en kunt u reageren. De organisatie vraagt iedereen de pagina zoveel mogelijk te delen, zodat er een maximaal bereik is en zoveel mogelijk oud-leerlingen en oud-teamleden zich aan kunnen melden. Het is de bedoeling om met elkaar een grootse reünie te maken.

Voor iedereen die niet via de website kan aanmelden: U kunt zich aanmelden in de winkel van Schildersbedrijf Klijnsma Voor Verf, Van Swinderenstraat 44, 8561 AR Balk.

Vragen

Voor vragen: reunie.debolster@nijegaast.nl.