Thomashuis zet deuren wijd open

HARICH - Thomashuis Harich zet op donderdagmiddag 5 juli de deuren open voor mensen die willen ontdekken of een eigen Thomashuis iets voor hen is. Eigenaren Klaas & Anja Zandstra heten geïnteresseerden van harte welkom de sfeer te komen proeven. Aanmelden kan via de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen.

In Thomashuis Harich wonen zorgondernemers Klaas & Anja samen met hun bewoners met een verstandelijke beperking. Het pand is gevestigd in het centrum van het pittoreske dorpje Harich, aan een rustige doorgaande weg. De opzet is kleinschalig, de lijnen zijn kort en Klaas & Anja zijn samen met een klein team 24/7 verantwoordelijk voor het welzijn van de bewoners.

Rondleiding

De informatiemiddag in Thomashuis Harich zal bestaan uit een presentatie door Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen en de inwonende zorgondernemers. Uiteraard zal er een rondleiding plaatsvinden en kunnen geïnteresseerden een beeld krijgen van het leven en werken in een Thomashuis. Van deelnemende stellen wordt verwacht dat minimaal één van hen ruime ervaring heeft in de gehandicaptenzorg.

Geïnteresseerden worden verzocht zich aan te melden via een online formulier op de website www.dedrienotenboomen.nl. Dit formulier (en meer info) is tevens te vinden via www.thomashuis.nl