Nieuw muziekevenement Kabroemmm Live

HEMELUM - Kabroemmm heeft er een nieuw muziekevenement bij in de vorm van Kabroemmm Live, dat een avond voor het oltimerfestival wordt gehouden in Hemelum. Op zaterdagavond 30 juni is de organisatie met de eerste editie van Kabroemmm Live. In een feesttent met top 100 coverband Virus en DJ Michel van der Ark.

Inmiddels heeft de organisatie de eerste 250 kaarten in de voorverkoop. “Maar we verwachten dat dit er meer worden,” vertelt Wijbrand Jan Attema, één van de organisatoren van Kabroemmm Live. “Het feit dat de tent er reeds staat voor het oldtimerfestival de volgende dag, bracht ons op het idee om hier iets mee te doen. Zo is Kabroemmm Live ontstaan, waarmee we de regio nog meer op de kaart hopen te zetten!”

Naast dat een muziekavond leuk en gezellig is, geeft deze groei aan activiteiten ook meer donatiezekerheid voor de stichting. De opbrengst van Kabroemmm Live gaat net als die van het oldtimerfestival naar Het Vergeten Kind. Meer informatie over het muziekfestival is te vinden op de Facebookpagina van Kabroemmm Live.