Hooked Event heeft extreem weer

WORKUM - Afgelopen weekend heeft het actiesport event Hooked ondanks de slechte weersomstandigheden van de afgelopen dagen weer vele duizenden bezoekers mogen ontvangen op het strand van Workum.

Er is actief meegedaan met verschillende stoere sporten, de nieuwst materialen zijn getest en er waren clinics te volgen onder begeleiding van professionals. Van kitesurfen tot yoga en van beachvolley tot bmxen en hoepelen op een sup. Met ruim 500 kinderen en een gratis en uitgebreid aanbod van stoere sporten, zijn weer veel bezoekers sportief en actief bezig geweest.

Hooked Event ging op vrijdag 1 juni al goed van start, maar begon de dag op zaterdag met veel regen. Nadat de wethouder gemeente Súdwest-Fryslan, Mark de Man op zaterdag het Hooked Event officieel opende en de regen dan toch echt leek weg te blijven, kon Hooked weer volop draaien. De wethouder greep heel sportief zelf ook de kans aan en volgde een kitesurfles.

Volgend jaar weer Hooked Event

Op het hele festivalterrein verzorgden super leuke food trucks en de festival sfeer voor een heerlijk weekend met een zonnige afsluiter op de zondag. Muziek, lekker eten, drankje en een dansje met de voeten in het zand: Hooked Event 2018 was een succes!

Volgend jaar de 9e editie van Hooked Event, dan op 21, 22 & 23 juni 2019.

Check www.Hooked-event.nl voor meer informatie.