Een ‘schone’ avondvierdaagse met een thema

BALK - Op 4 juni, 5 juni, 6 juni en 7 juni wordt de avondvierdaagse in Balk weer gelopen. Een avondvierdaagsse die dit jaar twee thema’s heeft: namelijk dat hij ‘schoon’ wordt gelopen en dat degenen die meelopen verkleed mogen (moet niet) meelopen.

De organisatie wil graag dat er geen rommel achterblijft als de deelnemers de route lopen en daarom is het een ‘schone’ avondvierdaagse.

De kinderen kunnen worden opgegeven via school waar briefjes zijn uitgedeeld door ons. Dit jaar lopen de kinderen uit Woudsend en bewoners uit het Thomashuis ook gezellig mee. Inschrijven kan ook op de 1e avond. Houd dan wel rekening met een wachtrij. Het thema van deze avondvierdaagse is boerderij. Dus iedereen mag zich verkleden in of als iets dat met de boerderij te maken heeft. Maar dat moet niet. Sponsoren en vrijwilligers zorgen voor fruit en wat lekker tijdens de tocht.

Andere route op laatste avond

Op de laatste avond wordt een andere route gelopen dan de deelnemers gewend zijn. Inhalen is bij het voetbalveld en na een lekker ijsje lopen de deelnemers nog een klein stukje door en kunnen ze hun medaille ophalen bij Zalencentrum de Treemter!

Op de Facebookpagina staat veel meer informatie: https://www.facebook.com/avond4daagsebalk/. Inschrijfgeld €4.50 en voor 1 avond €3.50.