Gerard Ekdom luidt zomerseizoen Villa MG in

RIJS - Gerard Ekdom komt het zomerseizoen inluiden tijdens een gezellige ‘BBQ en Muziek avond’ bij Villa Mooi Gaasterland (Villa MG) in Rijs. En dat betekent lekker eten, gezellligheid, maar dan met een top dj, die niet allle dagen in deze contreien staat te draaien.

De exploitatie van de horecagelegenheid is sinds oktober 2017 in handen van Eva van Aller uit Drachten. Van Aller is zeer enthousiast over de komst van Gerard Ekdom en heeft veel zin in het zomerseizoen. ‘Het horecabedrijf is nog niet heel bekend en daar gaan we verandering in brengen,’ zegt ze trots.

Start van de zomer

mede eigenaar van het vastgoed en zakenpartner van Ekdom - heeft hem gevraagd of hij eens wilde komen draaien toen hij onlangs logeerde in Rijs . Een mooi initiatief vond ze, ook al omdat Eva van Aller grote plannen heeft met het horecabedrijf en dit een mooie start van de zomer is.

Villa MG is volgens Eva betaalbaar genieten in weelde waarbij mensen heerlijke gerechten krijgen voorgeschoteld van topchef Alberto en een tuin op het zuiden waar jong en oud zich kan vermaken.

De BBQ en Muziekavond is op vrijdag 1 juni 2018 vanaf 19:00 in Villa Mooi Gaasterland Rijs. Wie mee wil doen kan zich vooraf inschrijven via info@villamooigaasterland.com. Maar vol is wel vol, aangezien het een exclusief en klein opgezette festiviteit is.