Poiesz ondersteunt medewerkers met examentraining

BALK - Deze weken van het jaar staan traditioneel gezien in het teken van de eindexamens van de opleidingen vmbo, havo en vwo.

Ook voor veel medewerkers van Poiesz Supermarkten staan deze maand de eindexamens op het programma en om ze zo goed mogelijk voor te bereiden werkt Poiesz samen met Examentraining Friesland.com.

Tijdens de meivakantie hebben 125 Poiesz medewerkers gebruik gemaakt van de mogelijkheid om tegen een flink gereduceerd tarief een eindexamentraining te volgen bij Examentraining Friesland.com. Poiesz vindt het belangrijk dat kandidaten goed voorbereid en vol vertrouwen de examens in gaan en heeft daarom deze service aangeboden aan hun medewerkers.

Examentraining Friesland.com is een gerenommeerde aanbieder van examentrainingen. Zij bestaan inmiddels negen jaar en hebben in het afgelopen jaar voor vele honderden kandidaten een training verzorgd. Hun kracht is dat zij werken met professionele docenten met een achtergrond in het examineren van studenten.

De eindexamentrainingen hebben de afgelopen vakantieweken plaatsgevonden op de hoofdlocatie van Examentraining Friesland.com in Sneek.