Jochanan van Patmos in De Paedwizer te Balk

BALK - Op 26 mei 2018 vindt de première plaats van het theaterconcert Jochanan van Patmos in de Paedwizer in Balk. Aan dit bijzondere theaterconcert werken onder andere het Christelijk regionaal mannenkoor Cantate Cum Gaudio uit Joure, acteur Kees Posthumus en toneelgroep Tsjoch o.l.v. Rients Feenstra mee.

Dit Theaterconcert wordt ook georganiseerd in het kader van LF2018.

Visioenen, draken, rampen en oorlogen: ‘de man van Patmos’ ziet het allemaal gebeuren. Een acteur vertelt, een koor zingt, trompetten klinken en een toneelgroep laat ons in de spiegel kijken. Wanneer het machtige Romeinse Rijk valt, breekt een volkomen nieuwe tijd aan. Gaandeweg wordt het duidelijk: het kwaad gaat het niet winnen. Er is hoop op betere tijden. Het meest vreemde Bijbelboek, de Openbaring van Johannes, waarin dit allemaal staat beschreven, wordt op een boeiende en eigentijdse wijze aan de orde gesteld door voordracht, zang en toneel.

Informatie

Aanvang van het theaterconcert: 20.00 uur. Adres: Siemen de Jongstrjitte 2, Balk. Tickets via: https://www.friesland.nl/nl/culturele-hoofdstad/programma/tickets a € 13,50 Of via voorverkoop a € 12,- bij Schildersbedrijf Klijnsma, Van Swinderenstraat 44. Een voorproefje is te beluisteren op http://www.ccg-mannenkoor-joure.nl/nieuws/theaterconcert- jochanan-van-patmos/