Wat taart kan opleveren voor gezinnen met kanker

Balk - Wat een feest was het onlangs in en rond de Ludgerusschool in Balk. Veel mensen kwamen een kijkje nemen bij de Fancy Fair die was opgezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting "Ramon scoort tegen kanker".

Deze stichting ondersteunt ouders van kinderen die kanker hebben.

Verwennen

Er was van alles te doen tijdens de Fancy Fair, zoals spijkerslaan en negerzoenen vangen. Ook werden er zelfgemaakte kaasplanken, zeepkettingen en armbandjes verkocht en konden mensen zich laten verwennen in de beautysalon.

Heel Ludgerus bakt

Hoogtepunt van de dag was de wedstrijd "Heel Ludgerusschool Balk". De leerlingen hadden thuis de meest mooie en lekkere taarten gebakken. Deze werden geproefd en beoordeeld door een professionele bakker: Joop Meinsma. De winnende taart, gemaakt door Luanna Stobbe, werd aan het eind van de middag geveild en leverde een flink bedrag op. De andere taarten werden per punt verkocht. De kinderen, ouders, pakes en beppes lieten zich dit, onder het genot van live-muziek, goed smaken op het terras. Er werd in totaal maar liefst € 722,35 opgehaald voor de stichting. De middag mag dan ook zeer geslaagd genoemd worden.