Fancy Fair Ludgerusschool is druk bezocht

Balk - Veel mensen kwamen donderdag een kijkje nemen bij de Fancy Fair van de Ludgerusschool in Balk. Het evenement was opgezet om geld in te zamelen voor de stichting ‘Ramon scoort tegen kanker’, deze stichting steunt ouders van kinderen die kanker hebben.

Bezoekers van de Fancy Fair konden meedoen aan allerlei activiteiten, zoals spijkerslaan en negerzoenen vangen. Ook werden er zelfgemaakte kaasplanken, zeepkettingen en armbanden verkocht op de markt en kregen enkele aanwezigen een behandeling in de beautysalon.

Heel Ludgerusschool Balkt

Hoogtepunt van de dag was de wedstrijd ‘Heel Ludgerusschool Balkt’. De leerlingen hadden thuis mooie en lekkere taarten gebakken. Deze werden geproefd en beoordeeld door een professionele bakker: Joop Meinsma.

De winnende taart, gemaakt door Luanna Stobbe, werd aan het einde van de middag geveild en leverde een flink bedrag op. De andere taarten werden per punt verkocht. De kinderen, ouders, pakes en beppes lieten zich dit, onder het genot van live-muziek, goed smaken op het terras.

Opbrengst

Er werd 722,35 euro opgehaald voor de stichting. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag.