Kikker is bedroefd bij Spelen met Boek&Muziek

BALK - Donderdag 29 maart komt Hinke Strien van het Muziekbeestje om 15.00 uur weer langs in de bibliotheek in Balk. Kinderen van 3 tot 7 jaar kunnen meedoen aan Spelen met Boek&Muziek.

Deze keer gaat Hinke samen met de kinderen aan de slag met het prentenboek Kikker is bedroefd van Max Velthuijs. Kikker is bedroefd. Hij kan wel huilen, maar hij weet niet waarom. Rat probeert hem op te vrolijken, door gekke bekken te trekken en rare kunsten te doen, maar dat helpt niet. Dan haalt hij zijn viool en speelt een prachtig lied. Kikker moet erom huilen. Omdat het zo mooi is. 'Gekke Kikker,' zegt Rat en hij lacht. En dan moet Kikker ook lachen! Tot de tranen over zijn wangen lopen...

Er kunnen maximaal 20 kinderen meedoen aan deze vrolijke activiteit. Kaartjes zijn te koop in de bibliotheek of online via de website: www.bibliothekenmarenfean.nl/muziekbeestjeBalk., Leden van de bibliotheek betalen € 2,- voor een kaartje, voor niet-leden kost het € 4,- . Het Muziekbeestje komt elke laatste donderdag van de maand langs in de bibliotheek in Balk, waarbij elke keer een ander prentenboek centraal zal staan.