Bakermat Griekse beschaving begon in Friesland

KOUDUM - Twee maanden nadat het bijzondere boek ‘Geheime Prinsenkinderen” werd uitgebracht, verschijnt tijdeens de BOEKENWEEK ‘The Promise, Orde fan de Swan’.

Dit spannende verhaal is meer dan een zoektocht naar archeologische geheimen die over de aarde verspreidt liggen. “The Promise’ is vooral ook een meeslepende roman over mensen die op subtiele wijze gemanipuleerd worden. Een meesterlijk geschreven verhaal over echte, unieke ontdekkingen. Twee journalisten, Nora en Rudmer, ontmoeten elkaar per toeval op een bijzondere locatie. Ze gaan op zoek naar een oude brief, maar komen zonder dat te beseffen een geheime orde op het spoor. Dat leidt tot een lugubere vondst. Een collega journalist, die na het lezen van het boek : 'Ligt Troje in Engeland', zelf een onderzoek is gestart, vindt bewijzen waaruit blijkt dat de de bakermat van de de Griekse beschaving in Nederland (Oer Friesland) begonnen is.

Moet de geschiedenis herschreven te worden? Het lijkt onwaarschijnlijk, maar het zou wel eens de waarheid kunnen zijn. De schrijfster Henriëtte Hemmink werd benaderd door onderzoeker Eelco de Boer, die opzienbare ontdekkingen had gedaan. Hij bood haar zijn onderzoeksfeiten. Voor schrijfster Hemmink een uitdaging die ze meteen op heeft gepakt. Deze thriller is een mengeling van historische feiten en fictie gebaseerd op een bestaand occult geheim!