Natuurfotoworkshop IVN Súdwesthoeke

OUDEMIRDUM - Op zaterdag 10 maart kunnen belangstellenden deelnemen aan een natuurfotoworkshop van IVN Súdwesthoeke. De workshop start om 10.00 uur bij Mar en Klif, Brink 4 in Oudemirdum, en duurt tot ca. 13.00 uur.

De workshop richt zich op het fotograferen van dieren (bijv. vogels, libellen, spinnen) en planten. Na een korte introductie in het informatiecentrum ‘Mar en Klif’ over technische aspecten van natuurfotografie gaan de deelnemers samen met workshopleider Gerard Bos zelf aan de slag in bos of open veld. Bij terugkomst wordt er geëvalueerd en worden ervaringen uitgewisseld.

Ook vertelt Gerard Bos aan de hand van eigen dia’s over zijn ervaringen. Waarom wordt een opname spannend, of waar kun je een blauwborstje vinden, hoe krijg je een libelle in beeld, en daarbij wordt besproken welke lens of welke techniek gebruikt kan worden.

De workshop is geschikt voor alle typen camera’s, dus ook bezitters van een eenvoudige camera kunnen meedoen. Neem die camera wel mee. Opgave is verplicht en kan bij Mar en Klif, tel 0514 571777, mail info@marenklif.nl.

Foto R. Brouwer.