Kenna Bakker shines op FK

KOUDUM - Kenna Bakker beleefde zondag 11 februari een topdag met haar paarden op het FK in Sneek. In de klasse L2 reed ze I am Special naar de overwinning met 69,83%.

Met Ginfonia KB was ze ook niet te kloppen in de klasse Z2, ze behaalde een percentage van 66,91%. De kür op muziek werd beloond met 72,19%. Met een gemiddeld percentage van 69,55% werden ze ook Fries Kampioen. Met beide paarden mag ze naar de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo. Kenna haar andere troef Inverness KB vond het helaas wat spannend, maar behaalde ook nog een winstpunt met 63,17% in de klasse L2.Gonnica de Bruin startte haar Fries Ielsa fan Breewar ook op het FK. Ze reed een keurige proef met 62,33%. Anna Fekkes vertegenwoordigde met Mr. Handsome de Morraruters bij de pony’s. Ze zette een nette proef neer met 61,42% in de M2 dressuur.

Dit weekend konden de springliefhebbers aan de bak in de eigen rijhal. Dit leverde weer mooie resultaten op. Anne Janke Prins won met haar pony Marissa in het B springen in het 1e parcours de 1e prijs en in het 2e parcours de 2e prijs. Marije Wiersma won met haar pony Sterretje in het 1e parcours de 3e prijs en in het 2e parcours de 4e prijs. Daniëlle Wester sprong met haar paard Grace in het M springen het 1e parcours foutloos en won daarmee de 2e prijs.