Winterwandeltocht IJsclub Eensgezindheid

STAVOREN - Vrijdag 28 december is er weer de mogelijkheid om te genieten van de sterrenhemel en de sfeervol verlichte boerderijen tijdens de winterwandeltocht die IJsclub Eensgezindheid alweer voor de 8e maal organiseert tussen kerst en de jaarwisseling.

Een prima gelegenheid om op een leuke ontspannen en gezellige manier de overtollige pondjes, welke tijdens het kerstdiner zijn op ge-daan weg te werken. De wandelaars van de tocht van 11 en 16 km kunnen tussen vijf en zes uur starten vanuit de IJsselmeerzaal (1e verd.) van MFC De Kaap, de inschrijving begint een half uur eerder. De wandelaars van de tocht van 5 km kunnen vanaf half zes starten. De inleg, die aan de start kan worden voldaan, is € 7,- voor volwassenen, kinderen van de basisschool mogen voor € 4,- meelopen.

Hiervoor krijgt u onderweg een hapje en een drankje en een leuke herinnering aan de tocht bij terugkomst in MFC De Kaap.

Voor kinderen van de basisschool die de 5km lopen is een speurtocht ingevoegd dus zou het handig zijn dat zij een potlood mee nemen.

Ondanks dat de duidelijk aangegeven route voornamelijk over voet- en fietspaden loopt en er op alle cruciale punten vrijwilligers staan, is het verzoek om tijdens de wandeling goed zichtbare (reflecterende) kleding en/of verlichting te dragen. Deelname aan de tocht is op eigen risico.

Om er voor te zorgen dat er voldoende te eten en te drinken is voor iedereen moeten mensen zich vooraf opgeven via 06-42901130, ijsclubstavoren@hotmail.com, of via de site www.ijsclubstavoren.nl