Tablet en smartphone Café in bieb

BALK - Op donderdag 15 februari om half drie is er weer een Tablet/SmartphoneCafé in bibliotheek Balk.

Bibliotheek Balk en SeniorWeb Balk organiseren gezamenlijk deze maandelijks terugkerende activiteit. Tijdens het Tablet/Smartphone-Café brengen bezitters/gebruikers van een tablet of smartphone (Apple of Android) elkaar op de hoogte van handige weetjes, tips en trucs.

De toegang tot het Tablet/Smartphone-Café is gratis en de koffie of thee staat klaar. Mensen moeten wel hun eigen tablet of smartphone meenemen. Zie ook: www.bibliothekenmarenfean.nl

Daarnaast is SeniorWeb Balk met hun gratis Computerspreekuur op de vrijdagmiddag in de bibliotheek in Balk. Op dit inloopspreekuur kan men terecht voor alle vragen over het gebruik van computers, internet, e-mail en over smartphone of tablet. Ook wordt informatie gegeven over les aan huis, workshops en cursussen.

Vrijwilligers van SeniorWeb zitten iedere vrijdagmiddag vanaf halfdrie klaar om vragen te beantwoorden en om te helpen bij digitale problemen.

De beschikbare tijd is afhankelijk van het aantal belangstellenden. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor technische hard- en softwareproblemen. Daarvoor kan men terecht op www.seniorweb.nl (hulp aan huis) of bij de leverancier. Voor meer info: www.seniorwebzwf.nl.

Computerspreekuur voor vragen over computer, internet en tablets: iedere vrijdagmiddag t/m eind maart van 14.30 -16.30 in bibliotheek Balk.