World Servants actie: 3-gangendiner bij hotel Jans

RIJS - Aankomende zomer gaat een groep jongeren naar Malawi, Sierra Leone, Ghana en Myanmar om klaslokalen en dokterswoningen te bouwen.

De projecten zijn opgezet door World Servants in samenwerking met lokale organisaties. Om het geld bij elkaar te sparen, heeft de groep verschillende acties opgezet.

Zaterdag 10 februari is er een dineractie. Dan kunnen mensen die willen sponsoren voor maar €27,50 genieten van een heerlijk en goed verzorgd 3-gangendiner bij hotel Jans in Rijs (dit is incl. aperitiefje, excl. dranken).

Opgeven kan via rienkesiemens-ma@gmail.com of door te bellen/appen naar 06-12947281. Geef hierbij aan met hoeveel personen u komt en eventuele dieetwensen of allergieën. De inloop is vanaf 18:00 uur. Ter plekke kan gekozen worden uit twee voorgerechten, vier hoofdgerechten en twee nagerechten. Voor meer informatie over de groep en acties is er de Facebookpagina of de site: https://www.worldservants.nl/actieplatform/groep/workumkoudum (rekeningnummer: NL70RABO0303564466, o.v.v. Groep Workum-Koudum).

De World Servants groep Workum/Koudum bestaat uit Arno de Vries, Wilma En-gelsma, Yske Bakker, Liesbeth en Rienke Siemensma, Marije de Vries-Siemensma