Tai Chi introductiecursus in Balk

BALK - Vanaf 8 februari 2018 start Sportclub F en F The Inner Way voor iedereen die meer behoefte heeft aan ontspanning, maar toch wil bewegen met een nieuwe tienweekse introductiecursus T'ai Chi in het speellokaal van de Sint Ludgerusschool in Balk.

T’ai Chi is een Chinese bewegingskunst die heilzaam is voor lichaam en geest. Het heeft mede tot doel het versterken en soepel maken van het lichaam aan de hand van rustige, vloeiende bewegingen. Deelnemers aan de introductiecursus T’ai Chi ervaren een steeds ruimer inzicht hoe je zelf een positieve prikkel kunt geven aan je lichamelijke en geestelijke welbevinden. Het geheel zal dus de geest ontspannen en sterken, de concentratie vergroten en positieve effecten op uw gezondheid hebben.

In de periode van 10 weken wordt kennisgemaakt met T'ai Chi Quan (de T'ai Chi vorm). Het betreft een introductie met de Chinese bewegingskunst T'ai Chi en meer specifiek met de Yangshi 43 T'ai Chi vorm waarbij deelnemers opzoek gaan naar een juiste lichaamshouding, het vinden van een alerte ontspanning en samen oefenen op melodieuze ontspanningsmuziek.

De introductiecursus is prima geschikt voor iedereen die een keertje wil onderzoeken of T'ai Chi een bewegingsactiviteit is die bij hem/haar past. Leeftijd hoeft geen belemmering te zijn.

De tien lessen worden op donderdagavond 8, 15 en 22 februari en 8, 15, 22 en 29 maart en 5, 12 en 19 april 2018 gegeven van 19.30-20.30 uur in het speellokaal van de Sint Ludgerusschool in Balk.

Voorafgaand aanmelden voor de introductiecursus T'ai Chi is noodzakelijk en kan via , via 0515-432030 Petersportclubfenf@gmail.com of via www.sportclubfenf.nl (daar is het inschrijfformulier te downloaden).