Nieuwjaarsconcert 2018 Concordia Balk

BALK - Streekharmonie Concordia geeft op zaterdag 13 januari een nieuwjaarsconcert om het nieuwe jaar te verwelkomen. Dit jaar is dat dus niet traditioneel op nieuwjaarsdag.

Het concert is onder leiding van Rolf Verbeek. Solist is Piter Wilkens. Sinds Piter Wilkens in 1979 als bassist begon in de punkrockachtige band Okke Hel is hij inmiddels geliefd en gelauwerd als troubadour en singer-songwriter en niet meer weg te denken uit de Friese muziekwereld. Hij toerde meerdere keren in het buitenland en heeft meer dan 10 album cd’s op zijn naam staan. Op het nieuwjaarsconcert zullen muziekstukken te horen zijn die hij zelf geschreven heeft. Daarnaast op het programma stukken als ‘The African Symphony’ en ‘Sparks of Fire’, twee moderne werken die erg leuk zijn om naar te luisteren. Ook wordt er beeldmateriaal vertoond.

Het concert wordt dit jaar (anders dan andere jaren) gehouden in de Treemter te Balk. De aanvang is 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Boer Schoenen in Balk (graag contante betaling) en via de website www.concordiabalk.nl.