Nieuwe eigenaren Feestcafé ‘Het Swaentje’

BALK - Op 27 januari 2018 zal Borrel en Feestcafé Het Swaentje in Balk worden heropend door de nieuwe eigenaren genaamd Team Fireball.

De vriendengroep bestaande uit 5 heren die allemaal woonachtig zijn in en rond Balk, heeft al vaker feesten in Het Swaentje georganiseerd en gaat er op 27 januari dan ook hun werk van maken. Onder toeziend oog van Mark de Jong zal de vriendengroep het populaire feestcafé gaan runnen. De Jong: ‘Dizze jongens hawwe potensje om de kroechbazen te wêzen. Se binne sosjaal, hurde wurkers en sjogge der ek nochris goed út!’

Pieter Siemonsma, een van de jongens uit de vriendengroep ziet het helemaal zitten: “We hawwe der allegear nocht oan, ús feesten kinne noait te gek en we wolle dan ek grut útpakke mei ús iepening. Wy binne wol fan de ‘escalatie-feesten’ en dit sette we troch, mar no hielendal yn it goud! Wy gean foar goud, en dan bedoel ik net it bier haha!” Op de vraag wat escalatiefeesten dan inhouden antwoordt de groep: ‘Wij vinden dat in de huidige samenleving iedereen moet kunnen doen wat hij/zij/het graag wil. Daarom bieden wij de jongeren, jong volwassenen en volwassenen avonden waarbij ze alles kunnen doen: één grote escalatie! Onder één grote escalatie verstaan wij dat er inderdaad veel mag, maar dan wel in de positieve zin van het woord. Het blijft een feest.

Zo gek mogelijk verkleed komen, ongegeneerd uit je dak gaan, je geen zorgen maken om wat anderen van je denken. Daarnaast verstaan wij onder een escalatiefeest foute muziek, confetti, slingers, balonnen, opblaasdieren.

Iedereen is van harte welkom bij de heropening van Borrel en Feestcafé ‘Het Swaentje’ in Balk op zaterdag 27 januari vanaf 21:00 uur. Een cadeau hoeft Team Fireball niet. ‘Kom allegear yn it goud, en drink sa folle as mooglik goud spul’, aldus Siemonsma.