Tablet- en Smartcafé in de bieb

BALK - Bibliotheek Balk en SeniorWeb Balk starten samen op 19 oktober weer met een Tabletcafé/Smartphone-Café. Dit is een maandelijks terugkerende activiteit en wordt iedere derde donderdag van de maand georganiseerd in bibliotheek Balk.

Tijdens het Tablet/Smartphone-Café brengen bezitters/gebruikers van een tablet of smartphone (Apple of Android) elkaar op de hoogte van handige weetjes, tips en trucs. De toegang tot het Tablet/Smartphone-Café is gratis en de koffie of thee staat klaar. Vergeet niet tablet of smartphone mee te nemen. Meer informatie op www.bibliothekenmarenfean.nl

Daarnaast is SeniorWeb Balk vanaf 15 september weer begonnen met hun gratis Computerspreekuur op de vrijdagmiddag in de bibliotheek in Balk. Op dit inloopspreekuur kan men terecht voor alle vragen over het gebruik van computers, internet, e-mail en over smartphone of tablet. Ook wordt informatie gegeven over les aan huis, workshops en cursussen. Vrijwilligers van SeniorWeb zitten iedere vrijdagmiddag vanaf halfdrie klaar om vragen te beantwoorden en om te helpen bij digitale problemen. De beschikbare tijd is afhankelijk van het aantal belangstellenden. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor technische hard- en softwareproblemen. Daarvoor kan men terecht op www.seniorweb.nl (hulp aan huis) of bij de leverancier. Voor meer info: www.seniorwebzwf.nl.